II. Öğretim YL ve UZEM Ücretleri ve Ödemeleri

Tezsiz Yüksek Lisans ve Uzaktan Eğitim Programlarının
Ücretleri ve Ödemeleri

Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim Ücretleri

2017-2018 Eğitim Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim ücreti TC ve Yabancı Uyruklu öğrenci ayrımı yapılmadan ders saati başı TÜRKÇE programlar için 225 TL olup toplam 6.975 TL ve İNGİLİZCE programlar için 300 TL olup toplam 9.300 TL’dir. Başarısız olunan her ders tekrarı durumunda saat başı sırasıyla 225 TL ve 300 TL alınacaktır. Bitirme projesi için 1 saatlik ücret tahakkuk ettirilmektedir (tekrarı durumunda 1 saatlik ücret tekrar alınacaktır).

Uzaktan Eğitim (UZEM) Yüksek Lisans II. Öğretim Ücretleri

2017-2018 Eğitim Öğretim Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans II. Öğretim ücreti TC ve Yabancı Uyruklu öğrenci ayrımı yapılmadan ders saati başı 225 TL olup toplam 6.975 TL’dir. Başarısız olunan her ders tekrarı durumunda saat başı 225 TL alınacaktır. Bitirme projesi için 1 saatlik ücret tahakkuk ettirilmektedir (tekrarı durumunda 1 saatlik ücret tekrar alınacaktır).

Tezli Yüksek Lisans II. Öğretim Ücretleri (Sadece "İş Güvenliği" programı mevcuttur)

2017-2018 Eğitim Öğretim Tezli Yüksek Lisans II. Öğretim ücreti TC ve Yabancı Uyruklu öğrenci ayrımı yapılmadan ders saati başı 400 TL olup toplam 11.200 TL’dir. Başarısız olunan her ders tekrarı durumunda saat başı 400 TL alınacaktır. Tez için her yarıyıl 3 saatlik ücret tahakkuk ettirilmektedir.

ÖDEME YÖNTEMİ

Yüksek Lisans programlarından kendi isteği ile kaydını sildiren adaylara katkı payı iadesi yapılmayacaktır.

II. Öğretim Lisansüstü öğrencilerinin ilgili dönem öğrenim ücreti ödemeleri ders alma esnasında, harc.marmara.edu.tr adresinden “World” özelliğine sahip kredi kartları ile 3D Secure YKB (Yapı ve Kredi Bankası) online ödeme sayfasında 6 taksit veya tek çekim olarak ödeme yapabilirsiniz. Nakit ödemeler, YKB şubelerinden veya internet şubesinden gerçekleştirilebilir. (Diğer tüm kredi kartları geçerli değildir.)

World özellikli kartlar: Yapı Kredi Bankası Worldcard, Albaraka Worldcard, Anadolubank Worldcard, TEB Worldcard, Vakıfbank Worldcard

Bu sayfa Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından en son 04.06.2017 11:44:07 tarihinde güncellenmiştir.