2023-2024 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ YEDEK ADAYLARDAN KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ

23-24 Bahar Döneminde Tezsiz II. öğretim ve Uzaktan Öğretim programlarına Yedek Adaylardan kesin kayıt hakkı kazananlar ilan edilmiştir.

TEZSİZ YÜKSEK LİSAN KAYIT HAKKI KAZANLAR.pdf (40 KB)

UZAKTAN ÖĞRETİM KAYIT HAKKI KAZANANLAR.pdf (59 KB)

Kayıt hakkı kazanan adaylar 1-2 Şubat 2024 tarihinde Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Fen Bilimleri Enstitüsüne şahsen veya T.C uyruklu adaylar noter onaylı vekalet vererek kayıtlarını yaptırabilirler. Yabancı uyruklu adayların kayıtları vekalet yoluyla yapılamamaktadır.

Kesin Kayıtlar için aranan belgeler:

1- Kimlik Fotokopisi

2- Transkript (e devlet  çıktısı olabilir)

3- Mezuniyet Belgesi ( e devlet çıktısı olabilir)

4- Askerlik Durum Belgesi

Adaylar kayıt yaptırmadan önce ilgili Öğrenim ücretini harc.marmara.edu.tr adresinden öğrenci numarasıyla ödemelidirler. Öğrenci numarası basvuru.marmara.edu.tr adresinden öğrenilebilir. Öğrenci numarası olmayan adaylar Enstitüde kayıt esnasında öğrenci numarasını öğrenebilirler.